Thursday, February 28, 2013

le Tumblr

Salam.
ok harini serius macam takde apa nak cerita but sekarnag ni fatin macam 100% super boring. So yeah kali ni fatin nak cerita pasal Tumblr. Ok other than blog, facebook ,twitter, phone and other stuff. Fatin lebih addicted to Tumblr. Fatin rase  Tumblr macam serius awesome. Ok kite macam boleh kongsi masalah dengan stranger tanpa diorang tahu siapa kite and boleh post stuff yang kite suka. Maybe separuh orang suke blog but maybe korang boleh buat account for Tumblr. Dekat Tumblr fatin , fatin banayk post stuff yang fatin suka or quotes of something. Other than that, kite pon boleh dapat kawan baru macam pen pals jugak . Lebih kurang. Ok tu je kot bye :)


                                                            Ok ni Fatin punye tumblr
 

Friday, January 11, 2013

Sekolah

Salam,
ok untuk kali ni fatin tak banyak nak cerita. By the way, sebelom nak memulakan coretan yang merapu kali nih , Fatin nak cerita sedikit about sekolah yang fatin masuk . Iaitu Regent High School yang terletak di erm ______ Street . Tak ingatla . Kalau nak describe pasal budak2 dekat situ diorang kinda friendly, smart and talkactive . Tapi diorang memang baik. Just diorang suka berkawan dalam group . So, agak susah la jugak nak cari kawan. Lebih2 lagi Fatin agak pendiam di sekolah and tak de la friendly sangat or peramah. Salah satu sebab ialah Fatin bukan pandai sangat Speaking.But something yang Fatin paling tak suka dekat sekolah tu time PE ( Physical Education) or di Malaysia dikenali sebagai PJK ( Pendidikan Jasmani and Kesihatan) . Well, salah satu sebabnya ialah kiteorang boys and girls just mixed up . So macam kalau lelaki tak cukup, some of the girl kena masuk group lelaki. Okay tu yang boleh buat heart attack tuh. Tapi dekat London diorang takde baju sukan macam dekat Malaysia . So kiteorang kene pakai baju putih with trousers.  Macam bosan la jugak.
Untuk menaikan balik nama sekolah tu, dengan matapelajaran yang ade dekat situ such as Drama, Personal Social Education and other awesome subject . Tu je kot kali nih bye . :)


Thursday, December 27, 2012

Trip sekolah a.k.a france

Salam,
Ok . Harini Fatin nak cerita pasal trip fatin ke France. Pada 19 December 2012 , 36 orang murid and 4 orang guru telah mengikuti satu lawatan ke perancis . Okay, trip ni dianjurkan oleh Kelas Bahasa Perancis . Kite orang pergi perancis dengan mengikuti Eurostar yang terletak di King cross station . Then , kite orang duduk dekat dalam train tu about 2 jam 30 minit . Then, kiteorang dah sampai . :)
Cuaca dekat lille time tu 4 or 5 degree . So, sangatla sejuk . Selepas itu , kami semua dikehendaki diminta untuk meminta peta dekat pejabat pelancong (dalam bahasa peracis ) . Ok , then kiteorang bergerak ke satu Church yang agak famous.



sorry . Fatin lupa la nama die .
 
 
Selepas tu , kami menikmati lunch kami di park or taman permainan . Lebih kurang macam tu lah . Some boys, ada main la jugak dekat taman permainan dekat situ . Macam kanak2 riang.
Selepastu kiteorang dibenarkan untuk bershopping so, apa lagi . Kedai2 semua diserbu . Ok , disebabkan time tu musim Christmas . So, macam2 barang Christmas di jual . Fatin beli barang ni untuk family fatin
 

Sangatla mahal kalau convert jadi duit Malaysia . Tapi ape nak buat ? heheh. Tu je la kot .
ok dekat bawah nih beberapa gambar



 

 

 
 
Ok haritu memang penat . But sangatla fun.ok itu sahaja dari saya . Bye :)